sectiontitle_moricztarsashaz

Első projektünk

Székesfehérvár komoly fejlődésen ment keresztül az elmúlt években. Az országvezetés családalapítási támogatásai, a városvezetés városfejlesztési politikája és az ide települt cégek munkaerőbővítései együtt határozták meg az igényt új ingatlanok építésére. Ezekre az igényekre szeretnénk válaszolni első saját ingatlanberuházásunkkal, a Móricz Társasház projekttel.

Társasházunk -ahogy neve is mutatja- a Móricz Zsigmond utcában épül meg, mely több szempontból is ideális helyen van. A környék infrastruktúrája nagyon jó, pár száz méteren belül találhatók óvodák, iskolák, bevásárlási és sportolási lehetőségek. Válasszon lakásaink közül, ahol kertvárosi hangulatú otthont teremthet magának és családjának, közel a belvároshoz.

moricz_zsigmond_5_s

A Társasház A + energetikai besorolású, az épület 3 rétegű nyílászáróinak, és a kialakítandó hőszigeteléseknek köszönhetően a leendő tulajdonosok pénzt takaríthatnak meg. A földszinti lakásokhoz nagyméretű kertkapcsolat tartozik, az emeleti lakások mindegyike erkélyes.

 

A Móricz Társasház lakásainak árképzése:

A lakások eladási árának kialakításához a 370eFt/m2-t-t vettük figyelembe a nettó terület esetében. A lakásokhoz tartozó erkély, terasz négyzetméter árát pedig 185e Ft-al számoltuk. A lakás elhelyezkedésétől, tájolásától és a szobák-terek kialakításától függően az eladási ár kisebb mértékben ettől eltérhet. A garázsok ára 3 MFt.

 

A lakások megvásárolhatók a következő fizetési metódus szerint:

20% az előszerződés kötése alkalmával
30% a szerkezetkész állapotnál
40% a kiválasztott burkolat beépítése után
10% a műszaki átadás-átvétel után

Átadás 2017. július 31

sectiontitle_lakasaink

Az Ön leendő otthona

sectiontitle_kapcsolat

KERESSEN MINKET BÁTRAN

Küldjön üzenetet

Send messageclear

Keressen minket személyesen

Cím:
8000 Székesfehérvár Palotai út 25/2

Tel / Fax: +36 22 509 125

Mobil: +36 30 400 66 53,

Email:
viktoringatlan@gmail.com