pexels-photo-276724_b
sectiontitle_ingatlanok

ADÁS-VÉTEL, BÉRBEADÁS

sectiontitle_szolgáltatások

AMIBEN JÓK VAGYUNK

Természetesen a kereskedelem az elsődleges profilunk. Ahogy korábban már említettük, szeretnénk, hogy segítségünkkel minél többen megtalálják “AZ” otthont. Szeretnénk, ha minél jobb ár-érték arányú üzletet köthetne segítségünkkel, mert mindannyiunknak a tisztességes üzlet az érdeke.

Ha munka vagy tanulás miatt albérletet keres, esetleg megörökölt ingatlanát szeretné bérbe adni, de nem tud,vagy nem kíván foglalkozni a részletekkel, segítségünkkel megszabadulhat ettől a tehertől. Közvetítőként nem raboljuk egyik fél idejét sem, csak azokat az ingatlanokat, bérlőket hozzuk össze akik leginkább megfelelnek egymásnak.

Portfóliónkban a lakóingatlanok mellett éppúgy megtalálhatók üzlethelyiségek és ipari célú ingatlanok is. Éppen ezért ügynökségünk vállalja ezek üzemeltetését is, ezzel megkönnyítve ügyfeleink napi munkáját. Társasházi programunkhoz hasonlóan itt is a tulajdonosi szemlélet a domináns, ezzel csökkentve ügyfeleink üzemeltetési költségeit.

2005 óta foglalkozunk társasház közös képviseletével, üzemeltetésével. Az elmúlt 10 év tapasztalata igazolja az általunk végzett, tulajdonosi szemléletű ingatlankezelés hatékonyságát és eredményességét – egyre több Társasház keres meg minket személyes ajánlás alapján.

Az ingatlan vásárlásnak így vagy úgy velejárója a hitel, illetve a lízing. Ha kénytelen tovább nyújtózni mint ameddig a takaró ér, mi segítünk Önnek, hogy nem vállaljon nagyobb anyagi kockázatot mint szükséges. Megkeressük azokat a hitel, lízing konstrukciókat amik biztosítják elképzeléseinek megvalósítását.

2016 január 1.-től a szocpol új megnevezés CSOK. Már nem csak új lakásra, hanem családi házra, használt lakásra illetve bővítésre is felvehető, viszont felújításra nem. A kormány kiszélesítette az ingatlanok körét, amelyeket az új CSOK-kal lehet megvásárolni. A CSOK összege jelentősen változott, s immár nem csak tervezett családalapításra, hanem meglévő gyerekekre is fel lehet venni, az is aki igénybe vette a régi szocpolt. Természetesen az új jogszabály pontosan meghatározza a részleteket. Jelenleg nagyon nagy az érdeklődés a bejelentett új családtámogatásra, melynek egyetlen szépséghibája, hogy Magyarországon rendkívűl kevés az új építésű ingatlan, amire egyáltalán lehet igényelni a támogatást. Csak januárban több mint 9000 érdeklődés volt a CSOK-ra.
Bővebben az alábbi linkre kattintva tudhat meg a CSOK 2016-ról, illetve partnerbankunk az FHB ajánlatát is megtekintheti.
FHBBank_log_color

Ez a dokumentum az ingatlan energetikai minőségét hivatott mutatni, úgy, ahogy a háztartási gépeknél már jól megszokhattuk. A tanúsítványból elsősorban azt tudhatjuk meg, hogy előreláthatóan mekkora az ingatlan éves energiafelhasználása. Ami még nagyon fontos, hogy ez egy kötelező dokumentuma az ingatlanoknak, amit adás-vételkor, bérbeadáskor csatolni kell a szerződéshez. Mi átvállaljuk ezeknek a vizsgálatoknak a megszervezését, levéve ezt a terhet az Ön válláról, és segtünk megtalálni a megfelelő szakembereket.

sectiontitle_magunkról

SZEMÉLYES TÖRTÉNETÜNK

Pár szóban ügynökségünkről

Ügynökségünk 2002 óta épül folyamatosan. Nem volt célunk a hirtelen berobbanás. Lassan, bizalomra épülő személyes kapcsolatokat építettünk ki ügyfeleinkkel, illetve a helyi ingatlanpiac egyéb szereplőivel.  Ezt kívánjuk tenni a jövőben is. Úgy gondoljuk, hogy bár az anyagiak fontos tényező egy ingatlan vásárlásánál, bérlésénél, de nem minden.  Lokális piacismeretünk, kapcsolatrendszerünk és az eddig kiérdemelt bizalom miatt tudunk jobb alternatívákat nyújtani más, alapvetően franchise alapú versenytársainknál.

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között tudhatjuk.

Mert az Ön bizalma a mi alapkövünk.

real_estate_agency_web
27536643_1909151885780329_458878087_o

Viktor Ferenc

alapító, ingatlanszakértő

Célunk, hogy az ügyfeleinkkel kialakult bizalmas, diszkréción alapuló kapcsolat során – felmérve a keresett ingatlanra vonatkozó igényeket – az aktuális ingatlanpiaci kínálatban fellelhető legjobb ingatlant találjuk meg számukra, melyben otthonukra lelnek .

drpomazi

Dr. Pomázi Ádám

Ügyvéd

Dr. Pomázi Ádám egyéni ügyvéd vagyok, a Fejér Megyei Ügyvédi Kamara tagja.
Amennyiben jogi problémája van, jogi tanácsadásra van szüksége, ahol közérthető módon, mindenre kiterjedő tájékoztatást kíván kapni, illetve gyors, precíz, jogi szolgáltatásaimat igénybe kívánja venni, úgy keressen bizalommal. Én igyekszem mindig mielőbb az ügyfél rendelkezésére állni!

sectiontitle_kapcsolat

KERESSEN MINKET BÁTRAN

Küldjön üzenetet

Send messageclear

Keressen minket személyesen

Cím:
8000 Székesfehérvár Palotai út 25/2

Tel:
+36 30 400 6653

Email:
viktoringatlan@gmail.com