Szolgáltatásaink

Üzemeltetés

Portfóliónkban a lakóingatlanok mellett éppúgy megtalálhatók üzlethelyiségek és ipari célú ingatlanok is. Éppen ezért ügynökségünk vállalja ezek üzemeltetését is ezzel megkönnyítve ügyfeleink napi munkáját. Társasházi programunkhoz hasonlóan itt is a tulajdonosi szemlélet a domináns, ezzel csökkentve ügyfeleink üzemeltetési költségeit.

Közös képviselet

2005 óta foglalkozunk társasház közös képviseletével, üzemeltetésével. Az elmúlt 15 év tapasztalata igazolja az általunk végzett, tulajdonosi szemléletű ingatlankezelés hatékonyságát és eredményességét – egyre több Társasház keres meg minket személyes ajánlás alapján.

Lakástakarék / CSOK

Ha most érett meg anyagi helyzete egy ingatlanra, esetleg felújítaná jelenlegi lakását nyugodtan keressen meg minket. A lehetőségek tisztázása után segítünk Önnek a legoptimálisab megoldást választani.

Bérbeadás vétel

Ha munka vagy tanulás miatt albérletet keres, esetleg megörökölt ingatlanát szeretné bérbe adni, de nem tud,vagy nem kíván foglalkozni a részletekkel, segítségünkkel megszabadulhat ettől a tehertől. Közvetítőként nem raboljuk egyik fél idejét sem, csak azokat az ingatlanokat, bérlőket hozzuk össze akik leginkább megfelelnek egymásnak.

Ingatlankereskedelem

Természetesen a kereskedelem az elsődleges profilunk. Ahogy korábban már említettük, szeretnénk, hogy segítségünkkel minél többen megtalálják “AZ OTTHONT”. Szeretnénk, ha minél jobb ár-érték arányú üzletet köthetne segítségünkkel, mert mindannyiunknak a tisztességes üzlet az érdeke.